Have a lovely day. Stay safe! -x-
 

Kerst 2020

Simple. @Home Kersteditie

Helaas gaat dit jaar 'kerst' er iets anders uitzien dan voorgaande jaren. Maar ondanks dat, kun je er ook thuis een klein feestje van maken. Het team van Simple. neemt jullie (bijna) alles uit handen door de Simple. @Home kersteditie. Je kunt nu alvast je kerstdiner bij ons bestellen zodat je rond de kerstdagen een heerlijk culinair 4 of 5-gangen kerstdiner thuis op tafel kunt zetten. 

Je kunt het kerstdiner nog uitbreiden met lekkere bites zoals gedroogde hammen, oesters of een kaasplateau. Daarnaast kun je ook mooie bijpassende flessen wijn bestellen voor bij het diner of juist kiezen voor een goed glas bubbels als aperitief.

Je kunt de box nu bestellen voor in de kerstweek van woensdag 23 december t/m zondag 27 december 2020. Wil je er zeker van zijn dat je de Simple. @Home kerstdiner bij jou thuis kan serveren? Bestel dan nu hieronder in het bestelformulier jouw box. 


* Er zijn gelimiteerd aantal boxen beschikbaar. 


Diner & Stay met kerst

Wil jij rond de kerstdagen bij ons heerlijk komen genieten van een 6-gangen kerstdiner met aperitief, overnachting en kerstontbijt de volgende dag? Dan hebben wij een leuke actie voor jullie! 

Standard suite:  Overnachting + 6-gangen kerstdiner met aperitief en kerstontbijt voor 2 personen €300,00
Deluxe suite:    Overnachting + 6-gangen kerstdiner met aperitief en kerstontbijt voor 2 personen €350,00
Executive suite: Overnachting + 6-gangen kerstdiner met aperitief en kerstontbijt voor 2 personen €395,00

Stuur een mail naar hotel@simpleutrecht.nl als je gebruik wilt maken van de actie.

*Deze actie is geldig van 23 t/m 27 december 2020.

Happy holidays! -x-