Have a lovely day. Stay safe! -x-
 

HOTEL EN RESTAURANT ZIJN OPEN - SIMPLE. 

 


Lieve gasten,


RESTAURANT

Wij zijn erg blij dat wij na al die maanden onze restaurantdeuren weer mogen openen! Ons team is zich druk aan het voorbereiden om jullie weer te mogen ontvangen bij ons op locatie.

Wij openen onze deuren vanaf woensdag 9 juni 18:00 uur en zijn geopend van woensdag tot en met zondag. Zondag alleen voor een 'late-lunch'. Wij raden aan om een plekje te reserveren tussen 18:00-20:00 uur voor het diner en voor zondag van 12:00-14:00 uur. Zo kun je optimaal van de gangen genieten bij ons. Wil je reserveren? 


Reserveer een tafel
HOTEL

Daarnaast is ons hotel nog steeds 7 dagen per week geopend. Ook mogen wij vanaf zaterdag 5 juni, het ontbijt weer serveren in onze barruimte en ben je van harte welkom om een drankje te komen drinken aan onze bar. 


Via onze social-media pagina's delen wij geregeld leuke acties en updates. Like en volg onze pagina's zodat je niks meer hoeft te missen!

See you soon -x-

https://www.instagram.com/simpleutrecht/?hl=nl

https://www.facebook.com/simpleutrecht/ 
Midden in de Utrechtse binnenstad op enkele meters van de Domkerk staat ons prachtig 18de-eeuwse pand waarin ons hotel, restaurant en de bar zijn gevestigd.

Simple. begon enkel als restaurant op de Lange Nieuwstraat, maart van 2018 zijn wij na vier succesvolle jaren verhuisd naar de Domstraat.

Ons restaurant serveert een vast, seizoensgebonden menu welke iedere maand wisselt. Laat je verrassen door de creaties van de chef en zijn team in een ontspannen sfeer.

Of schuif in de bar gezellig aan voor een heerlijke cocktail met bites of een Simple. gerecht met goed glas wijn. Op zoek naar een uniek hotel? Onze elf design suites maken een verblijf onvergetelijk.


See you soon -x-