Have a lovely day. Stay safe! -x-
 

HOTEL BLIJFT OPEN - SIMPLE. @HOME 

 

Lieve gasten,


Ons restaurant is op dit moment gesloten, maar ieder weekend is onze Simple. @Home box te bestellen. Het menu bestaat uit 4- gerechten en heerlijke bites. Deze is uit te breiden met bijpassende wijn, of huisgemaakte limoncello.

Een avond genieten zoals u van ons gewend bent, maar dan bij jezelf thuis. Met handige recepturen-kaarten en video's ben je even een chef van je eigen privé restaurant. Bestel je box onder het kopje 'Simple. @Home'. 

Daarnaast blijft ons hotel 7 dagen per week geopend. Helaas mogen wij geen diner serveren. Wel bieden bij het ontbijt 'to go' aan. Ook zullen wij op iedere kamer borden, glazen en bestek plaatsen. Zo kun je toch op de kamer lekker genieten van eten uit de buurt!

Via onze social-media pagina's delen wij geregeld leuke acties en updates. Like onze pagina's zodat je niks meer hoeft te missen!

Stay safe, and see you soon -x-

https://www.instagram.com/simpleutrecht/?hl=nl

https://www.facebook.com/simpleutrecht/ 
Midden in de Utrechtse binnenstad op enkele meters van de Domkerk staat ons prachtig 18de-eeuwse pand waarin ons hotel, restaurant en de bar zijn gevestigd.

Simple. begon enkel als restaurant op de Lange Nieuwstraat, maart van 2018 zijn wij na vier succesvolle jaren verhuisd naar de Domstraat.

Ons restaurant serveert een vast, seizoensgebonden menu welke iedere maand wisselt. Laat je verrassen door de creaties van de chef en zijn team in een ontspannen sfeer.

Of schuif in de bar gezellig aan voor een heerlijke cocktail met bites of een Simple. gerecht met goed glas wijn. Op zoek naar een uniek hotel? Onze elf design suites maken een verblijf onvergetelijk.


See you soon -x-