Simple. Utrecht
 

Impressie: Meet our chef:

 

Meet our Chef: Rick Gresnigt, 27 jaar. 

Na 4,5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als junior Sous-Chef en Patissier bij restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin ben ik sinds begin 2017 aan de slag als Chef-Kok van restaurant Simple.


Toen ik gevraagd werd om de functie van Robin van Groenestijn (nu Chef-Kok bij het Ketelhuis Utrecht) over te nemen heb ik geen moment getwijfeld. Elke maand een nieuw menu koken waarin ik, aan de hand van de seizoenen, helemaal los mag gaan!
Vooral de sfeer bij Simple spreekt mij zeer aan. Werken met een klein maar zeer gemotiveerd team met veel kennis en ervaring. De informele sfeer in het restaurant vind ik erg belangrijk. Onze gast moet zich op zijn gemak voelen en verrast worden door de gerechten en de wijn. 

Mijn kookstijl heeft een klassieke basis, welke ik spannend maak met onbekende smaken, structuren en producten. Een mooie balans tussen klassiek en modern. In mijn gerechten probeer ik altijd dicht bij mijzelf te blijven en te serveren wat ik zelf ook zou willen eten als ik een avond uit ben. 

Ik hoop u snel te mogen verrassen bij Simple..!
Rick Gresnigt